vetra Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 09:28 #1 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 09:28 Мета даного опусу навіть не повернути втрачені гроші, а попередити всіх про існування такої контори в нашому місті Коротко суть історії: Я з дружиною шукаємо терміново зняти квартиру. Настільки терміново, що було вирішено скористатись послугами агентства нерухомості. До цього вже двічі користувався послугами агентств і враження тільки позитивні. Одне називалось «М2» і знаходиться десь на Відродження, друге вже не пам’ятаю назву і не знаю де його шукати. В Інтернеті, а конкретніше ось тут http://mark-media.com.ua/board/rubrics/113/?cityId=28 Було знайдено величезну купу оголошень про здачу квартир за адекватними цінами і подзвонили. Виявилось, що це Агентство Нерухомості (так представились по телефону) «Пріоритет». Квартири є в наявності, але треба підійти і підписати договір та заплатити 300 грн за послуги. Адреса – Привокзальна, 9 Я прийшов – це офіс, в середині – купа курящіх дєвочєк-женсчін, столи… на столах жодного папірця, жодного комп’ютера чи ноутбука… Офіс явно орендований нещодавно, навіть вивіски немає. Тут вже треба було щось запідозрити, бо я перший раз бачив агентство нерухомості з охоронцем на дверях. Те що офіс занедбаний мене не дуже злякало – більшість з них сидять в якихось незрозумілих полутемних кімнатах. А от відсутність паперів на столах багато про що свідчила впринципі… Воопшем, наговорили мені про велику кількість квартир за нормальними цінами… Наприклад 1-кімнатна на Винниченка 900 грн з меблями, з комун послугами і телефоном. Заманчіво. Нічого більше не уточняв і вирішив розглянути інший варіант, який в мене був. Варіант не підійшов і, будучи дещо зайнятий, я відправив дружину в те саме агентство, де вона успішно підписала договір (не читаючи звичайно) і залишила 300 грн. В замін отримала папірець з номером мобільного телефону, примірник договору (додається) та прибутковий ордер. Причому ніби-то з хазяйкою квартири говорили по-телефону при моїй дружині, все узгодили, домовились про час зустрічі і місце. Приколи почалися коли ми прийшли в домовлене місце і ніхто не з»явився, всі телефони не відповідають. Згідно договору, який я прочитав нарешті, запідозривши неладне, всі претензії тільки за номером мобільного телефону 0635785064 з 11.00 до 17.00. Номер теж не відповідає. Ще цікавіший пункт 7.2. – згідно якого якщо я заявлюся з претензіями в офіс де підписувався договір – ніхто мені кошти не поверне. Та і охорона на дверях не просто так стоїть Вирішив, щоб допоки не порушувати умов договору, в офіс не ходити. Дія договору – 1 місяць. Ніби-то ще шанс є, що то була недобросовісна хазяйка і не прийшла на зустріч, що вона виключила телефон… є шанс, що їхній телефон поламався і в ремонті і як тільки відремонтують, вони побачать 20 пропущених дзвінків від мене і передзвонять і вибачаться і дадуть мені іншу адресу і телефон… Але щось я в це слабо вірю Якщо таке станеться – забираю всі претензії назад і попрошу вибачення. Ще коротше: Я визнаю повністю, швидше за все, нас розвели як останніх хом’ячків. Згідно договору юридично доколупатись не можу ніяк. Є варіант писати заяву в прокуратуру, але вже маю досвід «співпраці» з органами – нічого приємного щоб я це терпів за 300 грн. Хіба тільки заради принципів… Такої наглості я давно не зустрічав. Вирішив: 1. Всіма доступними шляхами повідомити всіх про цей лохотрон. 2. Спитати поради на борді, як зупинити цю шарашкіну контору - колективний розум - це сила 3. За допомогою знайомих юристів все ж подам скаргу в Прокуратуру. Можливо ще хто з ними стикався – давайте колективну заяву накатаємо? З.І. як поміняти нік на форумі з vetra на Хомячок?
vetra Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:08 Автор #2 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:08 забули про Козюру і ТВ
b0rg Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:12 #3 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:12 значок "козюра - наш мер" видали? носиш?
vetra Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:18 Автор #4 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:18 видалено на прохання співрозмовника
prg Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:31 #5 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:31 Що за народ,............................... спочатку підписують договір. а потім незадоволення виражають а якщо в тому договорі булоб що ти ще крім тих 300грн маєш ще 5000 віддати ?????? НАРОД ПЕРЕД ТИМ ЯК ЩОСь ПІДПИСУВАТИ ЧИТАЙТЕ УВАЖНО ДОГОВІР навіть якщо він написаний дуже малим шрифтом і на 10-ти сторінках
Zheny@ Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:32 #6 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:32 На скільки мені відомо, усі договори повинні бут державною мовою. Тобто українською. Тут же - явно не вона. Далі. На печатці просто якийсь ЇХомяков. Місто Луцьк. І все.!!! А де назва, що то ПП (приватний підприємець і номер свідоцтва)?? то якийсь розводіло зі Сходу.
vetra Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:32 Автор #7 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:32 to prg абсолютно згідний але життя - складна штука
vetra Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:37 Автор #8 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:37 to Zheny@я тож довго цю печатку розглядав.такої ще не бачивздається вона взагалі на прінтері надрукована
Zheny@ Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:40 #9 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:40 Знаєш, я колись із дружиною мало не повівся на кілька тисяч євро.. (вірніше дружина) мені це дійство не сподобалося одразу. Довга історія, якось розповім. А Вам - із бойцами із прокуратури туди і то вже!
vampirich Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:41 #10 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:41 прикольно.. інформацію вони знайшли? знайшли.. а що телефон власника не відповідає це вже не їх парафія... вчепитися немає до чого
Zheny@ Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:42 #11 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:42 vampirich - ти не правий, якщо буде доведено, що номер чий дали не має ніякого відношення до справи, (вигаданий номер) або ж вони "заодно" - то є до чого вчепитися..
vetra Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:46 Автор #12 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:46 якщо не відповідає телефон власника - типу дзвонити до них за іншим номером. так їхній номер теж не відповідає все поїхав я на конторку якщо довго не відписуюсь - будете знати де мене шукати
Zheny@ Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:48 #13 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:48 Дивимося ввечері сюжет по "Волині"??
vampirich Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:48 #14 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:48 vampirich - ти не правий, якщо буде доведено, що номер чий дали не має ніякого відношення до справи, (вигаданий номер) або ж вони "заодно" - то є до чого вчепитися..а як доведеш? номери в нас далеко не всі контрактні щоб можна було дізнатися щось про власника. Я не думаю що вони дають вигадані номери. Скоріше за все ті номери що вони дають - у них же десь вдома/в шухляді/на смітнику сімки і валяються.якщо вже хтось і задумав аферу, то я думаю він і подбав про те, щоб офіційно не було до чого вчепитися
dimmon Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:52 #15 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:52 ***(12:23:15 1/12/2009)тільки ти їм про телебачення нічого не скажи)А ты уже все тут рассказал, вот они и будут осторожные теперь, а вдруг они читают этот пост? Я вообще не понимаю как люди еще ведутся и делают предоплату за чтото, тем более за такие сомнительные услуги? Я фигею чесслово.
georg Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:54 #16 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:54 Дивимося ввечері сюжет по "Волині"??..тіло молодої людини, виловлене нещодавно в Стирю....
Zheny@ Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:58 #17 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:58 Коли тобі ногою га яйця наступлять, ти скажеш все, чи вигаданий номер чи ні. Хто з тобою працює, і як його знайти.. Якщо захочцть, то кілька людей (підісланих) із 300 гривнями прийдуть і все бистренько зроблять. перевірять. І номери і чи по ним справді говорили. А раптом всім дають різні номери?
prg Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 11:00 #18 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 11:00 А ще треба читати уважно Акт - там чітко написано що послуги надані і зобовязання виконані 30/11 - ндаааааааааааа продумано чітко
mix_forever Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 11:03 #19 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 11:03 Печать липовая Договор не на Мове. Итог - договор недействителен - выбивать бабло. Желательно и с моральной компенсацией
Zheny@ Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 11:08 #20 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 11:08 В Луцьку я по телефонній базі не знайшов людини ЖОДНОЇ із прізвищем ХОМЯКОВ.
mix_forever Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 11:13 #21 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 11:13 Тре по іншій базі шукати
Zheny@ Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 11:18 #22 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 11:18 Пошукай в мну немає
nameless Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 11:20 #23 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 11:20 ЖОДНОЇ із прізвищем ХОМЯКОВНайшов Хомякову, але вона з Ковеля.
Alan Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 11:25 #24 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 11:25 на одні й ті самі граблі.сам винуватий. доки будуть лохи, будуть й лохотрони.скажи дякую, що питання вартувало всього 300 грн.
Scabiosa Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 11:37 #25 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 11:37 ІМХО ніц не буде. Дійсно, добре ще, що лиш на 300 гр.. Аналогічний сюжет по ВТ чи Аверсу бачив влітку, тільки схожі люди не квартири пропонували, а роботу... Інформацію про роботу. Ну показало ТВ толпу під дверима, ну заплатили люди гроші, але договір є.... І не прискіпаєшся.. А раптом вони в останній день нададуть ту інфу.. Так і "працівник кадрового агенства" влітку по ТВ в інтервю казала... камери не боялась! І на форумі тут вже таке проскакувало, про те кадрове агенство... Тепер агенство нерухомості... Висновок: будьте уважні, кожен з нас!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.